betting sites uden dansk licens

Forum

EuphRo2 no i co?
    03/18/2008, 03:53 PM
    EuphRo2 no i co? 
    Kire Posts count: 11 No właśnie ściągnąłem Rarnaroka 2 ze strony euphro2, zainstalowałem, spatchowalem.... i co ? jajo... Gra sie nie chce uruchomić Klikałem na wszystkie możliwe lauchery i żaden nie chce działać, na stronie pisalo zeby odpalac gre przez plik RagII, no tylko gdy klikam na ten plik wyskakuje mi błąd : "System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu" :( Moze mi ktoś coś doradzić?

No dobra to inaczej :P Jak wy zainstalowaliście zupdatowaliscie i włączyliście euphRO2? ;)
    03/18/2008, 07:58 PM

Letacl Posts count: 13 ja poprostu sciagnalem klienta od euro cos tam (link jest podany nie raz w innych topicach) zainsalowalem i odpalilem z ragII. mozesz nie miec uprawnien administratora lub zwiekszona czulosc ochrony rodzicielskiej. Jesli masz xp home edition to na bank masz zwiekszona ta czulosc. w europie ro jak i ro2 wedlug cenzorow powinno byc od 17+ poniewaz sa mobki nie dla malych dzieci jak i sytuacje :P
    03/18/2008, 08:08 PM
    hmm 
    Kire Posts count: 11 No coz nie mam Home edition i probuje to wlaczyc na kacie Administratora wiec to raczej nie to :P Poprosze o dalsze propozycje xD

A nawet jak bym mial ten cenzor to jak moge go zniesc?
    03/18/2008, 08:19 PM

Letacl Posts count: 13 w zabezpieczeniach systemowych. o zabezpieczeniu na home wiem na bank bo kumplowi przez niego nie chciala sie nawet instalka od sexybeach 3 wlaczyc ^^. moze spr uruchomic klienta z wiersza polecen albo go przeinstaluj lub system
    :P
    03/18/2008, 08:22 PM
    ... 
    Kire Posts count: 11 No tak Klienta przeinstalowywalem jakies 5 razy :P A system mam strasznie zawalony ;) chyba zrobie reinstal ;)
    03/18/2008, 08:54 PM
    mmmm 
    Kire Posts count: 11 O-o zrobilem ładny screen na ktorym jest napisane : C: (...) Server ip= 69. 65. 40. 217 ServerPort= 65000
    Odmowa dostepu.

Taka byla tresc Czarnego okienka z Dosa ktora pokazuje sie tylko na sekunde, kiedy klikam w moim folderze z gra plik play EurphRO.... Czy to ma jakie kolwiek znaczenie? :P
    03/18/2008, 10:27 PM

Letacl Posts count: 13 hym raczej nie ale lepiej odpalac ze skrotu na pulpicie ^^ ja tez nie moge sie polaczyc chyba poprostu server im padl ;p
    03/19/2008, 08:43 AM
    hehe 
    Kire Posts count: 11 hehe skrot na pulpicie to przekierowanie od pliku play eurphro2 ;)
    03/19/2008, 02:47 PM

Ellane avatar Posts count: 54 mialam cos takiego ale przeinstalowalam i mi poszlo normalnie
    03/19/2008, 03:02 PM
    ... 
    Kire Posts count: 11 Gdyby to bylo u mnie tekie proste xD

not logged in