Fórum
Změny v RO2 | |
---|---|
01/02/2008, 08:25 PM | Změny v RO2 |
Shuji Posts count: 5 | Ahoj, co říkáte na poslední změny v RO2? Hlavně co se systému hry týká. |
01/07/2008, 04:40 AM | |
4th-EMOTION ![]() |
Za začátku mi ty změny přišly celkově k lepšímu, např aspon trochu odlišení base a job expu z mobu, pozadavky na exp, moznost ovlivnit aspd atd... Ale co jsem ted zjistil mi docela vyrazilo dech... To, ze staty se dal neresetujou jsem vedel, ale myslel jsem, ze kazdej class si bude zachovavat svuj stat build, tzn reset jen pri prvni zmene na to povolani (napr kdyz si na swordovi dam str na 20 a zmenim na enchanta, kde bych si to dal do int, naexpil treba 6 pointu, ktery by sly do int, a zmenil zpatky na sworda, kde bych tech 6 pointu mel zase k rozdeleni, tzn ne kompletni reset, jen to, co jsem na danym povolani nerozdelil). Timhle se (aspon podle me) docela zabilo to, co Gravity hlasala, to, ze s jednou postavou bude clovek moct mit vsechny classy plnohodnotne... Treba vyse zmineny sword a enchant, str/con sword je moc hezkej, ale str/con enchant je docela k nicemu... Uprimne doufam, ze to Gravity dojde, ale moc pravdepodobny to asi neni... nemate na ne nekdo mail? XD |
03/05/2008, 03:03 PM | |
Mike Posts count: 1 | Chtěl bych jen říct,že Ragnarok Online (1) byl sice ne graficky dokonalý,ale byl skvěle ovladatelný,jednoduchý,svělý na odreagování a nádherně provedený pro své účely.........Ragnarok Online (1) byl dokonalý díky tomu jak byl zpracovaný........Né jako hry jako je WoW,L2,Rappelz........Ale Ragnarok Online 2.............Gravity prostě zkazily je to pouhá kopie všech mmorpg této doby.....Nelíbí se mi provedení,hra a ani moc né ty nové úpravy a proto raději zůstanu u Ragnarok Online (1) dokud se GRAVITY nepolepši,ale Rangarok Online 2 je pro me hnus.......To hrát nebudu nikdy........Jsem sklamán.... |