betting sites uden dansk licens

Forum

broń
    04/05/2008, 06:57 PM
    raficze 
    raficze avatar Posts count: 16 ale chyba gmowie muslieli to przemyslec czy beda to robic jak ja mialem server lineage to siedzialem prawie calymi dniami
    04/06/2008, 01:38 PM

Ellane avatar Posts count: 54 tak ale trzeba czasami odejsc i cos zrobic
    08/28/2008, 11:23 PM

Muna avatar Posts count: 5 jakiś upływ czasu dał się zaobserwować, więc teraz ja zapytam o bronie. najbardziej chciałabym się dowiedzieć jaki wpływ na grę mają te, które są do wyboru przy robieniu nowej postaci na samym początku. jeśli ktoś ma o tym większe pojęcie, to czy mógłby to krótko przedstawić?...
    08/29/2008, 11:44 AM

Crius avatar Posts count: 36 Na poczatku gry tak naprawde wybierasz imie dla swojej broni i taki jakby przedrostek, wyglad broni dla kazdej innej klasy jest oczywiscie inny, i oczywiscie sie roznia od siebie, ale dla danej klasy bez wzgledu na to co wybierzesz bron bedzie miec zawsze te same statystyki, okreslana predkosc ataku i sile uderzenia. Warto tez wspomniec, ze bron zdobywa poziomy podczas gry, we wstepnej wersji zalezalo to od ilosci zabitych potworkow np. lv 10 wymagal zabicia 1000 potworkow (przyklad, nie pamietam dokladnie ile). Jednak zmienili ta forme, teraz zalezy to od poziomu potworka, jesli zabijesz silnego, dostajesz wiecej pkt, jesli slabszego, dostajesz mniej.

W czasie gry bron mozna nasaczac kamieniami, ktore zmieniaja jej parametry np. dodatkowa sila uderzenia z bliska, ciosy krytyczne, czy szybkosc itp.

Mozna rowniez zmieniac wyglad broni przez kule zwane "auge", a znalezc je mozna jako zwykly drop z potworkow, tylko ze procent jest niski :-)
    09/02/2008, 06:19 PM

Muna avatar Posts count: 5 teraz tak [prawie] z innej beczki. co mam zrobić jeśli 'rozwaliły' mi się np. buty lub też cokolwiek innego oraz czy można lub czy nawet powinno się temu zapobiegać?
    i przy okazji nowego posta zapytam jeszcze gdzie można wymienić na sprzęt te dziwne kupony z qestów?
    09/04/2008, 10:33 AM

Crius avatar Posts count: 36 W kazdym miescie masz kowala (Blacksmith'a), czy to hodemimes, prontera, cognito itd. On zajmuje sie naprawa ekwipunku, tak samo jak zmieniania imienia Twojej broni, jak i rowniez podnoszeniem poziomu Twojej broni jak juz zabilas wystarczajaca ilosc potworkow by zdobyc kolejny poziom. Od niedawa rowniez sprzedaja kamienie(tylko zielone) i zajmuje sie wymiana kamieni(zielony + czerwony/niebieski) na stone'y, ktorymi mozna zmienic status swoich przedmiotow, moga dodawac ktoras ze statystyk, jak i szybkosc ataku, sile ataku, ciosy krytyczne itp
    09/05/2008, 04:15 PM

Muna avatar Posts count: 5 a kupony z qestów? co z nimi mam robic?
    09/05/2008, 06:03 PM

Crius avatar Posts count: 36 Kupony z questow mozna wymienic na armor u npc adventure armor trader, w kazdym miescie znajduje sie jeden i w zaleznosci, jakie kupony posiadasz mozesz je u niego wymienic na elementy zbroi. jesli masz te od 15 lv, to w pronterze na tej samej wysokosci co kafra ( na dole mapy ), jesli masz te od 30 lv, to w cognito harbor, tez zaraz obok kafry stoi stary dziadek ktory sie tym zajmuje.

Co radze jednak zrobic to wybrac te mniej warte rzeczy (mniej kuponow) i sprzedac je w sklepie. duzo lepsze przedmioty wypadaja z monsterow, wiec nie oplaca sie tego nosic i oprocz defensywy nie daja nic, wiec tak naprawde sa bezuzyteczne.
    09/08/2008, 06:05 PM

Muna avatar Posts count: 5 wielkie dzięki za pomoc. już jakoś daję radę. chcę jeszcze tylko zapytać czy jest możliwość aby rzeczy z jednej postaci przerzucić na inna z tego samego konta? oczywiście poza oddaniem im komuś innemu...
    09/08/2008, 09:05 PM

Crius avatar Posts count: 36 Niestety nie da sie tego zrobic, tutaj niestety kazda postac ma inny storage - nie jak w ragnarok 1, gdzie cale konto mialo jeden storagei wszystkie postacie korzystaly z tego. Tutaj jest tylko i wylacznie mozliwe przerzucenie przedmiotow przez kogos.

Pamietaj tez, ze wiekszosc przedmiotow z questow - praktycznie wszystkich - nie mozna przerzucic nawet przez kogos, nie mozna je nikomu oddac, mozna je tylko sprzedac jesli juz.

Ciesze sie, ze juz masz wieksza wiedze :) A tak w ogole na jakim serwie grasz? oficjalny czy euphro2 ??

not logged in