betting sites uden dansk licens

Forum

Pomóżcie mi (bardzo proszę)
    11/29/2008, 12:53 AM
    Pomóżcie mi (bardzo proszę) 
    azdzich avatar Posts count: 3 witam Wszystkich
    Mam taki problem związany z tematem rejestracji. Wiem, że jest potrzebny numer KSSN i znalazłem generator na necie. Mimo to nie mogę utworzyć konta, ponieważ na 3 stronie po wybraniu OK przenosi mnie na jakąś inną stronkę (a powinna to być 4 strona na której podany jest mój login, mail itd) na której trzeba coś jeszcze wpisać. I tutaj zaczyna się mój problem, bo zupełnie nie wiem co mam tam zrobić
    Dlatego proszę Was o pomoc. Jeśli ktoś może to niech napisze do mnie na maila co mam tam zrobić, bądź założy mi konto na nick: azdzich

Jeszcze raz proszę o pomoc, i z góry dziękuję.

Mój mail: [email protected]
    11/30/2008, 11:16 AM

Reunion avatar Posts count: 7 a musisz grać na globalnym servie?
    zacznij grać na EuphRO2
    11/30/2008, 04:28 PM

azdzich avatar Posts count: 3 właściwie to mogę grać na EuphRO2 ale nie mogę się tam zalogować, jednak z tego co udało mi się przeczytać to na tym serwerze są same problemy (takie jak problem z rejestracją, patchowaniem, updatem i samym klientem). Wolałem tego uniknąć i załatwić sobie konto na oryginalny serwer. Proszę więc jeszcze raz o pomoc.
    12/03/2008, 12:14 PM

Reunion avatar Posts count: 7 ja tam nie mam problemów żadnych na EuphRO2,ale życzę powodzenia w zakładaniu konta na kro

not logged in