Forum
EuphRo2 no i co? | |
---|---|
03/25/2008, 09:36 PM | !!!!!!!!! |
Kire Posts count: 11 | YEAAAAHHHH!!!!!! UDALO SIE!!!! :DDDDDDDDD To przez tego rabanego AVG :( Nie wystarczylo go wylaczyc zeby przestal dzialac.... trzeba bylo laskawie wylaczyc "ochrone Rezydenta" bo ten program jest za glupi zeby sie calkowicie wylaczyc... tak samo jak pokazuje ze plik RAGII to wirus :P aha i jak czasami wlaczy sie skanowanie komputera to nie da sie go wylaczyc przez pol godziny.... a on strasznie zacina kompa. Tak wiec Nie polecam tego gownianego programu xD Wertowanie Forum EuphRo2 oplacilo sie ;) hmmm Ten Ragnarok 2 to z deka kopia Wow-a... no coz moze wiecej graczy zainteresuje sie ta gra ;) Puki co na Euphro2 dziala jedynie test server jego rate to 100/100/100 WOW troche ciezko jak na tak wysokie rate :O nie chce wiedziec jak nabija sie na globalu xDDD Ok dzieki ludzie moze kiedys sie spotkamy w grze ;) Pozdro. |
03/26/2008, 03:24 PM | Re: !!!!!!!!! |
Ellane Posts count: 39 |
Quote (Kire)
YEAAAAHHHH!!!!!! UDALO SIE!!!! :DDDDDDDDD To przez tego rabanego AVG :( Nie wystarczylo go wylaczyc zeby przestal dzialac.... trzeba bylo laskawie wylaczyc "ochrone Rezydenta" bo ten program jest za glupi zeby sie calkowicie wylaczyc... tak samo jak pokazuje ze plik RAGII to wirus :P aha i jak czasami wlaczy sie skanowanie komputera to nie da sie go wylaczyc przez pol godziny.... a on strasznie zacina kompa. Tak wiec Nie polecam tego gownianego programu xD Wertowanie Forum EuphRo2 oplacilo sie ;) hmmm Ten Ragnarok 2 to z deka kopia Wow-a... no coz moze wiecej graczy zainteresuje sie ta gra ;) Puki co na Euphro2 dziala jedynie test server jego rate to 100/100/100 WOW troche ciezko jak na tak wysokie rate :O nie chce wiedziec jak nabija sie na globalu xDDD Ok dzieki ludzie moze kiedys sie spotkamy w grze ;) Pozdro.
tez dziala main ale ja wole testa... nie lubie sie meczyc, pozatym przez najblizszy czas i tak nie bede grac w Ro bo klikam znowu w simsy2 (wiem zalamka ale mam to gdzies :P:P:P:P:P:P) |